KOORBAZEN zoekt 5 jonge (koor)bazen

Koorbazen: het 50-koppige a capella mannenkoor uit Zwolle is op zoek naar 5 nieuwe bazen van 17 t/m 27 jaar. De ambities voor het nieuwe seizoen vragen om versterking van jonge talenten met muzikale skills en gevoel voor theater.Ben jij een Koorbaas? Schrijf je dan nu in voor de auditie op dinsdag 7 november a.s..

Koorbazen; hét experiment in muziek, theater en performing-arts waar 50 stemmen en verhalen samen komen. De jongste is 18 en de oudste in de 80. Van bouwvakker tot advocaat, van docent tot student…. Met een geheel eigen werkwijze, stijl en een groeiende landelijke bekendheid is Koorbazen een allesbehalve standaard koor.

Repertoire
Het repertoire loopt uiteen van klassiek tot rock gecombineerd met hiphop, spoken word en beatbox. Met eigen gearrangeerde versies van bestaande nummers van o.a. Smells Like Teen Spirit (Nirvana), Exit Music (Radiohead), In The End (Linkin Park) en Kitty Kitty (De Staat) verrast Koorbazen het publiek en zet menig optreden naar hun hand.

Concerten, Theaterproducties & Festivaloptredens.
50 Zwarte lijsters gespot op tv bij ‘Khalid en Sophie’ of ‘We Want More’? Live op o.a. Zwarte Cross, Stöppelhaene of Bevrijdingsfestival Overijssel? Of bij een van de eigen muziektheaterproducties?Ondernemend als ze zijn produceert Koorbazen diverse muzikale projecten, producties, optredens in eigen beheer en in opdracht. Altijd nieuwsgierig naar nieuwe en niet voor de hand liggende samenwerkingen. Koorbazen zorgt voor een totaalbeleving en wordt opgemerkt door diverse programmeurs, publiek en nationale tv vanwege zijn muzikale genre en krachtige, persoonlijke performance.

Team
Het team van Koorbazen bestaat uit veelzijdige professionals die, vanuit vakkennis en passie voor mens en muziek, nieuwe en bestaande kunstvormen combineren en creëren. Daarnaast werkt Koorbazen met diverse coaches uit de muziek- en theaterwereld.

Ben jij een Koorbaas? Meld je aan!

Praktische Info

Datum: dinsdag 7 november a.s.
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Zwolle

Deelname aan auditie = gratis. Aanmelden is noodzakelijk. Meer informatie volgt na aanmelding

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar ilona@koorbazen.nl.

Vermeld i.i.g. het volgende:

Naam
Geboortedatum
Woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Stemsoort (hoge tenor, tenor, bariton of bas)


KOORBAZEN

info@koorbazen.nl

X
#popup