Een oneindig experiment in muziek, theater en performing arts.

KOORBAZEN heeft een uniek repertoire uiteenlopend van intiem tot explosief. Met muziekstijlen van klassiek, rock, pop, en hiphop, tot spoken worden beatbox. KOORBAZEN is altijd op zoek naar de magie die ontstaat wanneer een team meer is dan de som der delen.

KOORBAZEN is een veelzijdig mannenkoor, dat per optreden en per locatie zoekt naar de best passende setlist en presentatie. KOORBAZEN is altijd nieuwsgierig naar nieuwe en niet voor de hand liggende samenwerkingen

 

DE BAZEN

KOORBAZEN zijn conducteur en ambtenaar, schilder en journalist, leraar, jongerenwerker en therapeut, homo en hetero, vader, zoon en opa.

KOORBAZEN gaan van achttien en zevendertig tot vijfenvijftig en achtenzeventig levensjaren en komen uit Zwolle, Den Haag, Drenthe en India, uit Groningse dorpen en Brabantse steden. KOORBAZEN zijn stoer, geil en openhartig. Boos, bazig en vrouwelijk zijn ze evengoed.

KOORBAZEN koesteren de verschillen. Samen zijn ze sterker, vertrouwder en kwetsbaarder dan ze ooit dachten te wezen. Samen zingen, delen ze dat iedere man een baas kan zijn.

 

HET TEAM

KOORBAZEN wordt aangevoerd door aangevoerd door artistiek team, bestaande uit:

Muzikaal leider & Arrangeur      Paul Maaswinkel

Regisseur                                            Boudewijn Koops

Fotografie, film en concept            Erik Franssen

Muzikaal Repetitieleider                 Jaap de Jong

Manager & Creatief Producent      Ilona Kevelham